EDUCA - vzdělávací centrum, s.r.o.

EDUCA je soukromé vzdělávací centrum se sídlem v Jablonci nad Nisou, které vzniklo a funguje v oblasti vzdělávání dospělých od roku 1991. Educa zajišťuje kurzy pro veřejnost, projekty na klíč pro firmy, i výuku 1+1. Škola je akreditována MŠMT ČR v rámci dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků, nabízí i rekvalifikační kurzy v oblasti informační technologie.

Jednou z hlavních aktivit školy je příprava a realizace jazykových kurzů, dále kurzů počítačových, soft-skills a kurzů v oblasti účetnictví. Nabízíme kurzy angličtiny, španělštiny, francouzštiny, italštiny, němčiny, ruštiny a češtiny pro cizince, konverzační kurzy s rodilým mluvčím, zkouškové kurzy, přípravu na maturitu, kurzy 1+1, a další. Z počítačových kurzů je největší zájem o rekvalifikač­ní kurzy.

Kromě stálé nabídky kurzů jsme od letošního září připravili řadu novinek jako např. kurz čínštiny pro začátečníky, konverzační minikluby s rodilým mluvčím jednou za měsíc, odborné denní jazykové semináře pro středně a víc pokročilé, sobotní DVD kurz, intenzivní týdenní kurzy.

Za 20 let našeho působení jsme v Libereckém kraji proškolili víc než 5000 posluchačů a desítky firem. Rovněž jsme získali řadu zkušeností a vytvořili fungující systém zajištění výuky a kontroly její kvality. Velkou pozornost věnujeme výběru kvalitních lektorů a kvalitu kurzů průběžně monitorujeme.

Spolupracujeme s řadou evropských institucí a účastníme se různých mezinárodních projektů, používáme nejmodernější metody výuky a naše kurzy odráží evropskou koncepci pro jazykové vzdělávání, výuku a testování. Naši učitelé i někteří studenti mají možnost vycestovat zdarma do zahraniční a i tak se zdokonalit v jazyce.

V nedávné době jsme vyhráli několik výběrových řízení na zajištění výuky. Taky jsme získali prestižní kontrakt Evropské Komise na jazykové překlady.

Podrobné informace o nás a našich kurzech získáte na www.educa-jbc.cz. S výběrem kurzu Vám poradíme na tel. 483 318 621.