Hubbardova akademie administrativy Praha

Hubbardova akademie administrativy je součástí mezinárodní sítě v 18 zemích světa s více než 20 letou tradicí s centrálou v Los Angeles, USA.

Naším mottem je: „Vzkvétej a prosperuj!“ Naším cílem je podpora a stabilizace zdravého podnikatelského světa, ve kterém mohou produktivní lidé prosperovat.

Používáme technologii managementu L. Ron Hubbarda, jedinečný systém řízení jakékoli firmy či podnikatelského subjektu. Jde o nejpoužívanější komplexní manažerský systém na světě, který pojmenovává a popisuje jednoduchou a praktickou cestou postupné kroky vedoucí k dosažení úspěchu a expanze. Tento systém zahrnuje každý aspekt managementu – řízení, public relations, marketing, obchod, najímání lidí, komunikaci, výrobu a realizaci, kontrolu kvality, distribuci. Správné provázání všech oblastí je nezbytné pro růst a expanzi každé firmy – jak pro velké společnosti, střední podnikatele, živnostníky, tak i pro jakákoli další organizovaná seskupení, jelikož principy řízení a dosažení prosperity jsou totožné.

V čem se projevuje naše jedinečnost? Dokážeme individuálně identifikovat a lokalizovat u jakékoli firmy její momentálně „bolavé místo“, najít mu na to funkční, jednoduchý, praktický lék bez vedlejších účinků.

V čem jsme z pohledu našich zákazníků jiní? V individuálním přístupu ke každému studentovi s plnou možností konzultace a podpory při aplikaci nabytých vědomostí v praxi. A to v průběhu, ale zejména po ukončení daného kurzu nebo semináře. Pracujeme na tom, aby naši absolventi plně informace používali v praxi a nezůstaly jen teorií. Jelikož víme, že je tato technologie řízení plně funkční, pokud se použije plně a správně, dáváme na ni i tzv. celoživotní záruku.

Jaké jsou tedy naše praktické zkušenosti? Výsledky naší práce se nedají jednoduše změřit v centimetrech, kilogramech, nebo na stopkách. Výsledky jsou napravené vztahy ve firmách, větší tah na bránu, větší pochopení a souhlas uvnitř firmy, zvýšená chuť do práce a do života a více času na koníčky, rodinu nebo i nabytá odvaha vyhodit líného zaměstnance.

Naše dennodenní práce je stýkat se s klienty a dávat jim nový, jiný směr, dát jim „vítr do plachet“. Když Vám pak někteří skoro se slzami v očích říkají, že jsme jim změnili život, víte že jste odvedli kus dobré práce a že to stojí za to.

Když se z přepracovaného vedoucího, kterému už všechno „padá na hlavu“ stane v průběhu aktivní práce s námi vyrovnaný šéf, který ví, co od podřízených chce a jak to z nich dostat, člověk, který místo 10 hodin pracuje „už jen“ 8, více se usmívá, nestresuje se, má lepší vztahy v rodině a chce rozjet další nový business, to je ten výsledek za kterým jsme společně šli a dosáhli ho.

Nebo když se z průměrného, nepříliš příjemného prodavače stane člověk ochotný, usměvavý a vstřícný k zákazníkům, který ví jak zjistit potřeby a jak nabídnout něco navíc, tehdy vyhrává každý.

Ne vždy je to jednoduché, protože jde o práci s lidmi, všeobecně však platí zásada, že kdo chce na sobě pracovat a něco změnit, tak toho za naší individuální pomoci dosáhne. Není důležitá velikost firmy, množství zaměstnanců nebo financí, ale hlavní je ta ochota s tím něco udělat!