TSM, spol. s r.o.

Vzdělávací agentura TSM, spol. s r.o. působí na českém trhu kontinuálně od roku 1990. Již více než 28 let sbírá zkušenosti, díky nimž je pro své klienty schopna zajistit nadstandardní vzdělávací kurzy, školení či semináře.

Sídlo máme ve Vyškově, naše regionální kanceláře najdete rovněž v Brně (náměstí Svobody, vchod z ulice Zámečnická 2), v Praze (Opletalova 1417/25) a v Ostravě (Vratimovská 624/11).

Vzdělávací agentura TSM spol. s r.o. organizuje vzdělávací kurzy, školení a semináře, a to po celé České republice. Školení pořádáme v následujících městech: Brno, Praha, Olomouc, Ostrava, Vyškov, Zlín, České Budějovice, Plzeň, Hradce Králové, Ústí nad Labem.

Oblasti školení A HR, ÚČETNICTVÍ – FINANČNÍ A EKONOMICKÉ, PRÁVNÍ OBLAST, SPRÁVNÍ ČINNOSTI, ŘÍZENÍ LIDÍ A MANAGEMENT, MĚKKÉ DOVEDNOSTI, KOMUNIKACE A ASERTIVITA, SOCIÁLNÍ OBLAST a další dle Vašich požadavků.

Pravidelně rovněž organizujeme různé konference.

TSM, spol. s r.o. je akreditovanou institucí MV ČR (č. akreditace instituce: AK I./I-69/2003), MŠMT pro DVPP (č. akreditace instituce: 19 274/05–25) a MPSV (č. akreditace instituce: 2010/216-I).

Kvalita služeb, které nabízí vzdělávací agentura TSM, vyplývá z dlouholeté zkušenosti a je podpořena systémem jakosti podle norem ISO 9001.

Všichni zaměstnanci z TSM, spol. s r.o. poskytují služby na profesionální úrovni. Výběru dodavatelů věnuje vzdělávací agentura mimořádnou pozornost. Tým je tvořen zkušenými externími lektory a trenéry s odbornou a lektorskou praxí. Vzdělávací agentura předává znalosti a zkušenosti prostřednictvím kvalifikovaných lektorů a podporuje cesty vedoucí k vyšší úspěšnosti svých zákazníků.

Vzdělávací agentura má v nabídce otevřené semináře na území celé České republiky. Rozsah témat je různorodý a každý klient si v nabídce najde vhodný seminář. Více podrobností naleznete na webových stránkách agentury www.tsmvyskov.cz.

Vyžadujete individuální přístup? Máte zájem o seminář, který proběhne pouze v rámci vaší firmy? Pokud jste alespoň na jednu otázku odpověděli „ano“, doporučujeme semináře „šité na míru“, tedy semináře zakázkové. Vzdělávací agentura TSM zrealizuje zakázkové semináře podle Vašeho tématického požadavku.

Profesionálně připraví a zrealizuje průběh vzdělávací akce k Vaší spokojenosti.

Společnost rovněž vydává časopis pro personalisty a mzdové účetní Ad rem – K věci. Na webových stránkách rovněž pravidelně publikujeme články na aktuální témata.

Sledovat nás můžete na Facebooku či LinkedInu.