NOTIA Středisko vzdělávání, spol. s r. o.

O nás

Profil NOTIA Středisko vzdělávání

NOTIA Středisko vzdělávání spol. s r.o. představuje špičku v oblasti vzdělávání účetních a daňových odborníků. Specializujeme se na kompletní daňovou problematiku, finanční a mzdové účetnictví, obchodní právo, leasing a na další oblasti podnikové ekonomiky.

Naše krédo

Spojujeme ty nejlepší specialisty v účetní a daňové oblasti s podnikovou a podnikatelskou veřejností. Našim klientům, posluchačům seminářů a kurzů, zprostředkujeme teoretické znalosti i praktické zkušenosti špičkových lektorů, kteří jsou nejen odborníky na danou tématiku, ale kteří jsou zároveň schopni přednášet a diskutovat srozumitelně a poutavě.

Věříme, že naše snahy v oblasti vzdělávání vedou ke konkrétním výsledkům v praxi posluchačů seminářů a kurzů, k úspoře nákladů a času, k omezení chyb a finančních ztrát.

Historie

První školení se značkou Notia probíhala již v letech 1991 let a byla zaměřena zejména na podnikatelskou veřejnost a účetnictví nově vznikajících firem.

Společnost NOTIA Středisko vzdělávání spol. s r.o. vznikla v roce 1996 oddělením od mateřské společnosti NOTIA s.r.o., v jejímž rámci působila jako středisko účetního vzdělávání.

Díky spolupráci se sesterskými společnostmi Horwath TPA Notia Audit s.r.o., Horwath TPA Notia Tax s.r.o. a Horwath TPA Notia Consulting s.r.o. jsme vždy měli široké odborné zázemí a vynikající zdroj námětů i zpětné vazby pro naše aktivity.

Současnost

Kromě spolupráce s kolegy ze sesterských firem úzce spolupracujeme také s odborníky státní správy a akademické obce (zejm. tvůrci legislativních norem), profesních sdružení (Svaz účetních, KDP ČR, KA ČR) a špičkovými specialisty z praxe. Naši lektoři splňují odborné a pedagogické požadavky, kterými chceme zajistit vysokou kvalitu vzdělávacích programů. Vzdělávání probíhá formou jedno- nebo vícedenních seminářů, a to jak veřejných tak zakázkových. Naše akce vynikají kvalitními lektory, výborným servisem (skvělá organizace, příjemné přednáškové prostory, občerstvení, prodej odborné literatury) a přátelskou atmosférou s otevřeným přístupem ke klientovi.

Od roku 2011 jsme hlavní působiště přesunuli do budovy centra ČSVTS, kde jsou k dispozici komorní seminární sály stejně jako prostory pro velké přednášky.

Jsme součástí skupiny Notia.