Detail kurzu

SAFe® Product Owner/Product Manager (POPM)

EDU Trainings s.r.o.

Popis kurzu

Scaled Agile Framework (SAFe®) pomáhá podnikům řešit významné výzvy vývoje, dodávání softwaru a systémů podnikové třídy v co nejkratším udržitelném čase. Jedná se o online, volně dostupnou znalostní bázi osvědčených vzorců pro implementaci softwaru a systémů Lean-Agile v podnikovém měřítku.

SAFe synchronizuje spolupráci a poskytování pro velký počet agilních týmů. Škálovatelný a konfigurovatelný SAFe umožňuje každé organizaci přizpůsobit jej vlastním obchodním potřebám. Podporuje menší řešení pro 50–125 zaměstnanců i složité systémy, které vyžadují tisíce lidí.

SAFe Product Owner (PO) slouží jako zákaznický proxy pro tým a spolupracuje s produktovým managementem a dalšími zúčastněnými stranami na definování a upřednostňování nevyřízených zakázek tak, aby se efektivně řešily priority při zachování technické integrity funkcí nebo komponent, za jejichž vytvoření je tým zodpovědný. PO hraje významnou roli v kontrole kvality.

Produktový manažer SAFe (PM) slouží jako interní hlas zákazníka pro Agile Release Train (ART) a spolupracuje na neustálém vývoji a sdělování vize zákazníka vývojářům. Produktový manažer poskytuje pro ART ekonomicky prioritní nevyřízené zakázky, definuje funkce systému, aby bylo zajištěno, že řešení splňuje příslušné normy a další požadavky na kvalitu, a podílí se na ověřování hypotéz navrhovaných výhod funkcí.

Během tohoto dvoudenního kurzu získají účastníci SAFe Product Owner/Product Manager znalosti o Agile Release Train (ART), o tom, jakou přináší hodnotu a co mohou udělat, aby efektivně vykonávali svou roli v podniku.

Naučí se také psát příběhy a rozebírat funkce, plánovat a provádět iterace a změny v programu. Nakonec se dozvědí o DevOpsu, jak se efektivně integrovat s ostatními týmy v programu a co je potřeba k neustálému zlepšování.

Účast na kurzu připraví účastníky na složení zkoušky a získání certifikace SAFe® 5 Product Owner/Product Manager (POPM).

Hodnocení




Organizátor



Další termíny kurzu
Termín Cena Místo konání Zarezervovat