Detail kurzu

SAFe® for Architects (ARCH)

EDU Trainings s.r.o.

Popis kurzu

Scaled Agile Framework (SAFe®) pomáhá podnikům řešit významné výzvy vývoje, dodávání softwaru a systémů podnikové třídy v co nejkratším udržitelném čase. Jedná se o online, volně dostupnou znalostní bázi osvědčených vzorců pro implementaci softwaru a systémů Lean-Agile v podnikovém měřítku.

SAFe synchronizuje spolupráci a poskytování pro velký počet agilních týmů. Škálovatelný a konfigurovatelný SAFe umožňuje každé organizaci přizpůsobit jej vlastním obchodním potřebám. Podporuje menší řešení pro 50–125 zaměstnanců i složité systémy, které vyžadují tisíce lidí.

Certifikace SAFe® 5 Architectje efektivním lídrem, který dodává agilní architekturu, která umožňuje vytvářet obchodní hodnotu. Mezi klíčové oblasti kompetence patří aplikace principů SAFe pro vývoj a údržbu agilní architektury, vedení a podpora řešení Solution Trains and Agile Release Trains, rozšíření principů zajišťujících nepřetržitý tok na velké systémy systémů a umožnění lepšího toku hodnoty. Tento kurz je určen pro seniorní zaměstnance, kteří potřebují porozumět roli System, Solution, and Enterprise architektům v Lean-Agile podnicích. Kurz je také vhodný pro jednotlivce, kteří touží po hlubším pohledu na to, jak architektura umožňuje nepřetržitý tok hodnot a jak architekti fungují v Lean-Agile podniku. Účastníci mohou zlepšit spolupráci ve svých firmách SAFe® Lean-Agile, když se stanou SAFe 5 architektem. Kurz SAFe® for Architects připravuje System, Solution, and Enterprise architekty, aby se v celé organizaci zapojili jako efektivní lídři, kteří společně dodávají architektonická řešení. Během tohoto třídenního kurzu účastníci prozkoumají role, odpovědnosti a způsob myšlení agilních architektů a zjistí, jak sladit architekturu s obchodní hodnotou a zajistit nepřetržitý tok do velkých systémů a zároveň podporovat provádění programu SAFe. Účast na kurzu připraví účastníky na složení zkoušky a získání certifikace SAFe® 5 Architect (ARCH). „Školicí kurz SAFe® nabízený společností Architecture Center Ltd je poskytován na základě smlouvy o partnerském programu Scaled Agile, Inc. a je v souladu s požadavky licenční smlouvy Scaled Agile, Inc. Společnost EDU Trainings s.r.o. propaguje tento kurz pro Architecture Center Ltd.”.
Hodnocení




Organizátor



Další termíny kurzu
Termín Cena Místo konání Zarezervovat